Handelsbetingelser

Alle priser på www.lejekontrakt.dk er inklusive moms.
Køb af ydelser fra lejekontrakt.dk er strengt personlige og må ikke overdrages. De oplysninger, som giver adgang til dokumenter, kontrakter eller andet materiale som købes på lejekontrakt.dk må ikke stilles til rådighed for andre end den person, der tilkøber sig adgang. Materiale som lejekontrakt.dk udarbejder for kunden må ikke distribueres, offentliggøres eller kopieres.

Købsdata, herunder navn, adresse, produkt og tilhørende faktura opbevares på lejekontrakt.dk's servere.

Der ydes ikke fortrydelsesret ved køb af tjenester eller ydelser på lejekontrakt.dk idet tjenester og ydelser leveres omgående til brugeren i forbindelse med køb.
Rådgivning og alle relaterede tjenester, hvad enten disse betales af brugeren eller ydes gratis, ydes uden ansvar, herunder økonomisk ansvar, juridisk ansvar eller ansvar for direkte eller indirekte tab hos brugeren.

Ydelsen købes af Mark Industrie
CVR nr. 32373283
Sandbjergvej 11
2970 Hørsholm
kontakt@lejekontrakt.dk

Persondatapolitik & E-marketing politik
Der skal bruges nogle personlige oplysninger, såfremt der købes ydelser af lejekontrakt.dk og brugeren accepterer at afgive disse korrekt samt at lejekontrakt.dk kan anvende oplysningerne som beskrevet nedenfor. De oplysninger der skal afgives er som følger:

Navn / Virksomhed

Adresse

Telefonnummer

Email adresse

Evt. CVR nummer.

Lejekontrakt.dk behandler alle disse oplysninger fortroligt, men kan anvende dem statistisk i forbindelse med forbedringer af websitet. Der vil aldrig blive videregivet konkrete oplysninger fra en enkelt bruger til en 3. part uden den afgivende brugers udtrykkelige accept. Der videregives heller ikke personlige oplysninger af nogen art til 3. part.
Lejekontrakt.dk videresælger ikke ovenstående oplysninger til andre virksomheder, organisationer eller interesser uden brugerens udtrykkelige accept. Registrering af oplysningerne foretages således, at brugeren er opmærksom på hvilke oplysninger der registreres og at brugeren er informeret om præcis hvad der bliver registreret.
Lejekontrakt.dk forbeholder sig ret til at kontakte brugere via email vedr. relevante nyheder, tjenester og øvrigt indhold som relaterer sig til brugerens køb.

Betingelser for brug af Lejekontrakt.dk og relaterede ydelser
Alt indhold på hjemmesiden (www.lejekontrakt.dk) samt leveret indhold til enkelte brugere er lejekontrakt.dk's ophavsretlige ejendom med mindre andet er udtrykkeligt aftalt på skrift.
Rådgivning ydet af eksterne samarbejdspartnere er lejekontrakt.dk uvedkomne, og er udelukkende forhold mellem den enkelte bruger og den eksterne samarbejdspartner.
Brugerens egne indlæg på forum, mail eller på hjemmesiden forbliver lejekontrakt.dk's ejendom, og der ydes ikke ansvar for tab af informationen og brugeren accepterer at lejekontrakt.dk kan anvende alle indlæg og deslige som egen produktion.

Lejekontrakt.dk forbeholder sig ret til uden yderligere varsel, at udelukke brugere som misbruger lejekontrakt.dk eller tilhørende tjenester i forhold de ovenstående betingelser eller særskilte betingelser, som er oplyst brugeren i forbindelse med anvendelse af en eller flere tjenester, som er relaterede til lejekontrakt.dk eller som er ejet af Mark Industrie.

Lejekontrakt.dk kan ændre disse betingelser ved at varsle ændringen på www.lejekontrakt.dk og uden anden varsel. Fortsat brug af lejekontrakt.dk og tilhørende tjenester er samtidig accept af de til enhver tid værende betingelser.

Brugeren accepterer disse betingelser ved køb af produkter og/eller ydelser, og benyttelse af, www.lejekontrakt.dk